En dag på väla

Jag gick upp runt nio, eftersom min pappa väckte mig. Jag åt i alla fall frukost och gjorde mig klar och efter att jag borstat tänderna ringde min bästis och frågade i dall jag ville med ut till väla. Så runt en kvart senare var hon här, men då skulle jag äta lunch, så vi var inte på väla förens kvart över tre.

I alla fall så började vi med att gå in på Cubus, där köpte jag en grå kjol för 149 och min bästis köpte en tröja för 65. Sen fortsate vi bort till KappAhl och där köpte jag ett par örhängen och min bästis köpte en kjol 40. Vi tänkte gått till MC Donalds sen valde vi att gå in på tgr. Där köpte jag i alla fall bara en Twix för tio kr. Där efter gick vi in på MC Donalds, min bästis köpte en cola (13kr) och jag en glass (13kr). Sista butiken vi gick in i var Guldfynd, jag köpte ett armband med ett H på för tio kr och min bästis köpte ett par öronhänge för 50 kr.

När jag kom hem åt jag kvälls mat och nu ska jag nog chatta med en annan bästis och sen sova.

Följ mig även på:

Instagram, @Hanzzon9

Snapchat, hansson19hh

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>