Esam hemma

Jag har så mycket att säga så jag vet inte vart jag ska börja, men jag kan ju starta med att säga att imorse så stack min syster iväg tidigt för mamma skulle köra henne till stallet, och jag blev då ensam hemma med Cookie (min vovve). I alla fall så åt jag bara frukost (hade redan bytat om) och borstade tänderna sen stack jag till min kompis och var med henne fram tills skolan började.

I skolan hade vi lite matte (mitt favorit ämne) och på förmiddagen hade vi Chrome booksen och då var vi inne på elevspel.se (en sida med olika övningar). I slutet av dagen skulle vi haft slöjd men träslöjds läraren var inte där så då hade vi matte med vår lärare istället. Hur som helst så slutade vi vid 13:15, så jag var hemma typ tio minuter efter det.

Nu i helgen så är mamma i Berlin och morfar kom hit vid typ fem tiden så då blir det vi fyra istället. Jag tänkte egentligen ha sovit över med en kompis, men det blir nog inte förens i morgon, så jag får väl bara hålla ut.

OBS!!

Glöm inte att gå in på min Instagram @hanzzon9

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>