Min onsdag

Godkväll, sry för dålig upd men skolan drog igång direkt efter helgen och om jag ska vara helt ärlig så var jag ganska trött. Var på Ullared i lördags och gick om kring där en hel dag, kan fortfarande känna tränings värken i bena, haha.

Hur som helst så var det öppet hus på min skola ikväll (det började vid tre tiden), så jag stannade kvar på skolan efter att vi slutat (hade musik som sista lektion). Jag och två klasskompisar gick in i högstadiet och smög omkring och kika, men vi behövde vara i vårt klassrum också så vi kunde inte vara där så länge. Några andra av tjejerna (i min klass) hade gjort en jätte gullig video om alla oss i klassen och alla klassresor (den var ganska lång). Bara för att jag sa det så måste jag bara rabbla upp några av alla resor vi gjort.

  • Tjej övernattning hos våran lärare
  • Övernattningen med 5:orna i skolan
  • Besöket på kronborg slott
  • Jag och några andra (på min skola) tog en tur till blåplaneten i sommars
  • Vi vandrade även från Höganäs. Ca 4 timmar tog det för oss att vandra 1,8 mil

Imorgon har vi idrott i skolan och när jag var på Ullared så köpte jag faktiskt ett super fint gråt träning sätt som jag faktiskt använde redan i tisdas, då vi har idrott två gånger i vekan. Men till baka till idrotten, vi ska börja med redskaps gymnastik och jag kan nog vara den mest osmidigaste människan i hela Sverige. Önska mig lycka till för det kommer att behövas.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>