FREDAG

Vi ska till Ullared snart, och då vill man ju komma iväg så fort som möjligt. Därför ska ni få två tips på frukostar, två tips på mellanmål / take awey food (Detta är mina favoriter)+ att ni även får två av mina favorit låtar. FRUKOST

  1. Rostat bröd med smör
  2. Smothy

TAKE AWEY FOOD

  1. Tunnbröd+smör+tillbehör (välj själv, men jag gillar nutella) = suppergott
  2. Dryk yoghurt (jag gillar med smak av jordgubb)

TVÅ FAVORIT LÅTAR

  1. The nights – Avici
  2. Think befor I talk – Astrid S

Ses på måndag, bye!
Följ mig på: Snapchat: hannsson19hh Instagram: @Hanzzon9

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>