ONSDAG

Vi ska till Ullared snart, vilket gör att jag inte kan använda WIFI då, så idag får ni saker man kan göra i en bil. Jag kommer att sitta i bilen i ca 1h 30min. Så här är 5 tips på vad du kan göra i fall du kommer att behöva sitta i en bil länge (detta är saker jag själv gör ibland när jag åker bil).

  1. Läsa, jag kommer att ta med Therése Lindgrens bok: Vem bryr sig (har typ 30 sidor kvar)
  2. Screean shot, screean shota inlägg från bloggar eller ba konton på Instagram, det brukar jag göra (sen är det bara att läsa när du sitter bilen)
  3. Ljud bok/podd, om du har en ljud bok eller podd som du gillar är det bara att ladda ner för då kan du lyssna offline
  4. Musik, samma sak i fall vill lyssna på musik. På t.ex Spotify kan du ladda ner spelistor och låtar (men bara om du har premium)
  5. Skriva/redigera, och med det menar jag att du kan skriva inlägg till din blogg eller redigera ett, du kan även redigera bilder.

Imorgon blir det ett inlägg om kläder. Hoppas du gilla denna redigering, kommentera och gilla ses imorgon, bye!

Följ mig på:

Snapchat: hannsson19hh

Instagram: @Hanzzon9

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>