15

Idag får du höra på 13 olika slags personer som finns runt juletid.

1. Stor önskelista

Asså det finns alltid någon i din närhet som säkert brukar ha såna här krav. T.ex personen önskar dig en ny mobil, en dator, present kort på typ 500kr eller en sak som knappt går att få tag i. Och såna här saker kan den liksom önska sig av kompisar.

2. Traditions mäniskan

Omg, det är så sjukt att dom liksom måste t.ex se Kalle Anka, ära tomtegröt, vänta på tomten även fast dom vet att det bara är någon som klätut sig. Eller så blir personen sur om du inte gör detta.

3. Fotografen

Asså titeln på den här typen säger allt. I alla fall så kommer den nära personen inte låta dig göra eller röra något förens den har tagit typ 100 foton.

4. Film älskaren

Den som ska se allt som går på teven på julaftons kväll och måste få alla andra att se det också.

5. Julkalenders personen

I alla fall så är det den som har sett alla julkalendrar och älskar att se dom sista avsnitten, den här personen älskar även att berätta om den för andra även fast dom inte ens lyssnar. (Detta är helt klart jag)

6. Stylisten

Det här är en person som älskar att välja och shoppa kläder till julafton och måste ha typ 5 alternativ för att se vilket som är bäst.

7. Mysaren

Den som går upp sent på dagen, dricker O’boy och älskar sina mys kläder. Typ tvärtemot den förra.

8. Tomte nissen

Den som köpte alla sina julklappar i novembert och har allt klart och slipper känna stress. (Det här är också jag, haha)

9. Stressaren

Den som köper julklapparna den tjugotredje december och knappt hinner slå in dom innan dom ska öppnas

10. Historie berättaren

Den som sitter och berättar gammal historier för dom små barnen om t.ex vad som gick på teve då eller vad man åt ”förr i världen”.

11. Julpyntaren

Dendära som älskar att jul pynta och gå över styr för att just deras hus ska vara snyggast, den är också väldigt noga med att allt ska upp.

12. Den som hatar julen

Det här är den som hatar kyla, snö, jul och allt där mellan. Alltså en ensam människa som imprensip hatar vinter och allt som är kallt.

13. Högtalaren

Personen som älskar julmusik och måste ha det till allt den gör.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>