Life uptade

Tjo, har ju inte varit så aktiv här på länge så tänkte kika in och ge er lite svar på vart jag tog vägen, haha.

Den första andledningen är att jag glömde bort att skriva nya inlägg, sen orkade jag inte och när jag skulle ge er en förlåtelse blev jag sjuk med 40,5° feber. Och nu ska våra muntliga nationella prov börja så nu kommer jag inte hinna komma till baka innan jag måste försvinna igen. Nu är det strax december och jag vill verkligen ha en julkalender så kan ni skriva förslag till mig, skulle verkligen vara kul att få lite respons från er, också får ni ett inlägg ni kanske vill läsa.

Under tiden jag var borta har jag hunnin: klippa mig, vara sjuk, firat fars dag , beställa Therese Lindgrens nya bok och dn annan bok och planerat inför mitt muntliga nationella prov som frästen är imorgon. Det är i alla fall det jag kommer på just nu.

Jag kommer att vara borta nu ett tag igen, men kommer tillbaka med en julkalender till er, ses då, bye💋

OBS!!!

Förmodligen är jag tillbaka den 29 november, men vet inte säkert eftersom jag inte kan spå framtiden haha, ses

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>