Halloween vecka🎃| halloween party + övernattning

Fredagen den 13 oktober⬇️/ dag 2 på min halloween vecka

I fredags hade min kompis ett halloween party och det var nog det roligaste jag någonsin gjort. När jag kommit innanför dörren såg jag bara allt pynt och dekorationer och det var super fint. Efter ett tag hade alla kommit och vi satt på hennes rum och prata och ca 10min senare kallade hennes mamma och så att det var mat. Vi åt korv som dom hade lagt pizza deg på och gjort så att det skulle likna mumier och till det fick vi svårt potatismos. Vi drack blå sprite till och allt var verkligen super gott. När alla var klara gick vi ner i hennes källare och spela Wii. Vi var typ 7 personer som turades om med att köra och vi hade det jätte roligt. Sen var det dags för efterrätt och då fick vi: oreos som att på pinnar och doppade i vit choklad och hade ett ansikte gjort av mjölkchoklad, smul kakor med ut spritsade spindlar på och gjorda av mjölkchoklad, choklad tårta med vit marsipan och spindelnät, tops pinnar med marshmallows på och ringlade kolasås på och en plast handske fylld med popcorn, och allt var verkligen super gott. Sen gick vi upp på hennes rum och pratade (om man ville, fick man sova över) och ficksadde med sängar och sånt. När klockan var runt 23:30 så var alla klara och låg i sina sängar, precis lagom för spöka historier. Ungefär när klockan var 01:45 sov alla.

Hoppas ni gillar inlägget som handlar om min kompis halloween fest/övernattning för jag tyckte i alla fall om den. Ses imorgon, bye🎃

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>