Halloween vecka🎃| Decendens 2

Hej allesammans, idag är det första dagen på min Halloween vecka och jag tänkte starta den med en recension på Decendens 2.

Asså filmen var bara så bra och jag älskar verkligen Mals hår. Delen när Mal åker till ön är ju verkligen helt oförelsägbar och effekterna gör filmen helt fantastisk. Det ända jag inte gillar är några små fel, men om ni inte vet dom så kommer ni inte störa er på det (så kolla inte på you tube där dom berättar felen). Men filmen i säg är bra och jag gillar den, för att den är super bra och definitivt bättre än ettan.

Den här filmen är ett bra tips och den får 4/5 guldstjärnor. Ses imorgon igen med ett nytt inlägg, bye🎃

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>