Lazy friday

Idag vaknade jag runt 06:50 och gick till skolan typ 07:40. Sen slutade jag 13:25 och det är nu min dag började.

Fredag

När jag slutade idag cyklade jag bort till biblioteket för att låna några böcker, och eftersom man får låna dom i ca en månad så valde jag 4st. När jag var klar cyklade jag hem för att äta (receptet kommer nästa helg), jag tog en smoty, apelsin klyftor och ett glas vatten (för jag var bara såååå törstig). Jag satte mig vid tven en stund när det går ca en timme så var det dags för lite städning (jag måste göra det och lite andra saker en gång i veckan, för att få veckopeng). När jag städat toaletten åkte jag och mamma iväg för att handla lite matvaror som behövdes till middagen. Efter typ en halvtimme var vi tillbaka och då ställde jag mig vid spisen för att steka kyklingbacon (receptet kommer nästa helg). När allt var klart satte vi oss för att äta, och ca en timme senare var vi klara. Jag gick upp på mitt rum och läste lite i en av böckerna och tog fram lite kläder (min ena kompis ska ha en tjej kväll/försenad födelsedags fest imorgon), så nu måste jag bara bestäms mig för vilken outfit jag vill ha. Och typ här slutar min kväll så ses imorgon, bye bye.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>