FREDAG

Hallo. Asså skolan, det blir bara fler och fler läxor och om ni har gissat rätt så är det därför jag inte har bloggat sen i torsdags. Men så gjorde jag klart alla mina läxor sent igårkväll, så nu kan jag blogga. Inan jag berättar mer så ska jag berätta om vad som hände i fredags. I fredags så skrev jag ju något konstigt jag skulle göra på fredagen och det var att åka till ullared, några av er måste faktiskt ha klurat ut det. Men så var det så att jag åkte dit med E alltså inte hon som vanligt viss gästbloggar utan en anan person som jag tyvärr inte kan berätta vem det är. Iallafall så köpte jag en massa saker och jag orkar faktiskt inte berätta allt men jag kan om dom sakerna jag gillade mest: godis, keramik ananas och en pläd. Som jag sa köpte jag enormt mycket mer men som sagt var orkar jag inte rabbla upp allting.

 Imåndags gjorde jag små kakor och jag har en ny favorit låt som heter Capsize med FRENDSHIP, Emily Warren. Och det var min senaste fredag och precis upptäckte jag att jag snart kommer ha ett hål i mina byxor, hahaha😂.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “FREDAG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>