Träning och mina planer 

Hej! Det kom inte ut någon inlägg igår pga att klockan blev ungefär halv tio när jag tänkte blogga men iallafall så kommer inläggena här ⬇

Jag var ute och jogga i torsdags och gick en promenad på ungefär en timme och idag skulle jag entlingen joggat men jag ville hellre fixa i huset (jag fick iallafall ett styrketränings pass). Imorgon och på tisdag ska jag ha idrott så jag får väl ta igen mig där.

Mina planer för nästa vecka är:

Måndag: idrott och fixa lite i huset 

Tisdag: idrott och ut och jogga 

Onsdag: fixa i huset

Torsdag: ladda ner podcasts och gör en sak på bucket listen 

Fredag: ”jag ska träfa ulla så vi kan rida” tillsammans med E

Lördag: gå en promenad och fixa i huset 

Söndag: vilo dag 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>