Week 11

Hej, dom hära inläggen kommer att komma upp på fredagar och på varge vecka kommer jag att berätta om dom fem dagar som gått och jag hoppas att ni kommer att gilla det. Måndag: Då var det dags att ha idrott igeeeeeen😤. Jag var i huset och fixa lite och det gick väl ganska bra. Tisdag: Det var idrott idag också 😒. Onsdag: Idag var vi i huset igen och gästrummet ska snart få nya tapeter. Torsdag:Har varit ute och joggat med pappa, längtar till imorgon. Idag (fredag): har köpt naturgodis, haft slöjd, en vecka kvar till att jag åker till ullared, vill till Väla imorgon, HELG!!! Aså verkar inte längtat till helgen, så skönt att bara kunna slappa. Och planerna för helgen är väl att åka ut till Väla. Ses imorgon, bay bay!♡!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>