Emma gästbloggar #1

Hej! Jag heter Emma Holmqvist och jag kommer gäst blogga hos Hanna varje tisdag i några veckor framöver. Jag har även själv en blogg där jag skriver om vad som händer i mitt liv, vad jag gör om dagarna, mitt ridsports intresse och min hund Cookie bland annat. Ni hittar min blogg HÄR!! 

Jag är en pigg, energisk och envis tjej på 14år. Jag tycker om djur och håller på med rid- och hundsport. Jag har bloggat i ca ett halv år och jag älskar att skriva och fotografera, jag har även en instagram som används som en röd tråd till bloggen. Där heter jag @emmaaaaasss 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>