Bucket list 

9. Börja jogga 

Hej alla läsare, inlägget som skulle kommit upp i fredags sköt jag upp till lördag men eftersom det var mello så fick det vänta tills idag. 

Eftersom det är en ny månad så fick jag börja lördagen med att äta en bra helg frukost som bestod av en talrik yoghurt med müsli och eftersom det var helg tog jag en maka med Nutella. När vi ätit lunch åkte vi iväg till väla för att hitta ett bra par joggingskor och när vi kom hem så jogga jag och min pappa ungefär 1,5km sen åt vi middag och tittade på melodifestivalen. Det var första gången jag var ute och jogga detta året och kommer fortsätta göra det varje tisdag/onsdag och lördag. Vi ses på tisdag med ett nytt inlägg, bay bay!!! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>