Hallo

Anledningen till att jag inte la upp bucket list inlägget igår var för att halva dan igår var jag hos min mormor och morfar och i torsdags var för att jag tittade på teve till 22:00 sen tittade jag igenom ungefär hela you tube så jag gick och la mig 22:30. Men ikväll så kommer inlägget upp och till nästa helg så kommer en rolig sak upp på söndagen (hoppas jag.) På mitt instagram konto (hanzzon9) så kommer även ett anat inlägg så gå in och cirka där om en halvtimme ungefär, Ni kan även kolla in min spellista som heter 2017 om ni inte hitar den så sök på      hannah.Spotify05   listan är fylld med 43,30minuter av musik. Listan kommer antagligen att uppdateras ikväll efter melodifestivalen. Ses senare ikväll, bay bay!!!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>