XOXO

Idag är det alla hjärtans dag och jag tycker personligen att det är den bästa dagen på året, för då visar alla lite mer uppskattning för varandra även om man kan gjöra det hela året så är det ändå roligt att någon anan  visar uppskattning genom att ta av sin tid och skickar ett sms där det står: glad alla hjärtans dag <3. Jag vill bara säga det att när du tar av din tid och gör något som t.ex skickar ett sms till din kompis där du skriver hur mycket du uppskattar hen så lovar jag att hen kommer att gilla det. Och nu kommer jag berätta vad jag gjort idag <3, jag har varit i skridsko hallen och åkt skridskor of course, jag har även curlat och vet ni inte vad det är så sök på det. Nu är det ända jag har kvar att säga är väll glad alla hjärtans dag vi ses på fredag, bay bay!!!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>