Bucket list 

6. Smaka en vitamin well                                                                                                                                                              Ville även säga det att i fredags så var jag ute och njöt av snön och igår kväll när jag kom på att jag skulle blogga så var min padda död.

Jag smaka en vitamin well med smak av ananas och grapefrukt, den smaka typ bara ananas men den var super god ändå så jag kommer nog att smaka dom andra smakerna. Det finns även 11/12 smaker till att välja Milan blandannat äppel, citron fläder och en massa andra smaker. 

Det var allt för denna gång så vi ses på måndag med ett nytt inlägg och då blir det lite om vad jag har gjort, bay bay!!!
     

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>